www.tandartsheteren.nl
 
 

Disclaimer

Uitsluiting aansprakelijkheid
Hoewel de inhoud van deze website met grote zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen wij niet garanderen dat de informatie volledig en/of juist is op het moment dat deze door de bezoeker wordt ontvangen. Tandartspraktijk Stammen accepteert hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid. Tandartspraktijk Stammen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder deskundig advies wijzigen, stoppen of aanpassen van de bij u ingezette behandeling.
De informatie op deze website is informatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De website is niet bedoeld om persoonlijke tandartsadviezen te geven en vervangt in geen geval een consult of behandeling. Als u vragen heeft, neem dan contact op met onze praktijk.
Tandartspraktijk Stammen behoudt zich het recht voor zonder vooraankondigingen veranderingen op de website aan te brengen.
Wij garanderen niet dat naar ons gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.
Privacyverklaring
In onze privacyverklaring (pdf) leest u hoe wij uw privacy respecteren en beschermen

Privacyverklaring werknemers en sollicitanten
In onze privacyverklaring voor werknemers en sollicitanten (pdf) leest u hoe wij de privacy van onze werknemers en sollicitanten respecteren en beschermen


terug naar boven - print deze pagina - toevoegen aan favorieten
 Laatst gewijzigd: januari 2024 Copyright © 2010 M. Stammen-Verkleij (NL). All rights reserved. Disclaimer. Privacy-statement.

Home

Spoedgevallen

Inschrijven

Openingstijden

Betalen

Team

Wijzigingen

Informatiefolders

FAQ

Route

Registratie

Vacatures

Links

Tandartspraktijk Stammen
De Rauwendaal 25
6666 BX Heteren
Tel: 026-4722606 (ma-do 9:00-12:00)
 
Website van het KRT
Gevisiteerd
Button-Zorgkaartnederland-geef-uw-mening